Пържено кисело зеле със свинско месо

22/01/2017
"Застудее ли, хич не ни търсете да хрупаме салати. Вместо това ни пригответе пържено кисело зеле със свинско "
Приготвяне15 мин.
Готвене120 мин.
Общо135 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 927
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • кисело зеле - 2 зелки
  • мас - около 300 г
  • свинско месо - 2 кг вратно
  • олио
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голям съд се слага маста и нарязаното на ситно зеле. Отначало се пържи на силен огън, после се намалява котлона.

Зелето се пържи около два часа, като често се разбърква.

Свинското месо се нарязва на хапки и в малко олио се запържва до готовност.Готовото месо се овкусява с черен пипер и щипка сол.

Изпърженото месо се добавя към готовото зеле или се сервира отделно от него.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар