Пиле жулиен с гъби и сметана

22/01/2017
Emilia Krumovaот Emilia KrumovaЧирак
"Обяд за ценителите на вкусните гозби с пилешко месце "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
47 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо41 167
  • Преглеждания за месеца1065
  • Преглеждания за седмицата91
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена47

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти без гъбите нарежете на жулиени. В дълбок тиган Уок разтопете маслото. Запържете пилешкото филе подправено със сол и къри.

След това добавете чушката, гъбите нарязани на тънки филийки и пържете около три минути.

Към тях добавете краставичките и гответе още минута.

В друг тиган сложете зехтина и добавете топенето сирене и сметаната, разредете с малко топла вода, добавете подправките и разбърквайте внимателно около пет минути.

След това добавете тази смес в дълбокия тиган с пилето, разбъркайте до смесване на всички продукти.

Изсипете в йенска тенджера с капак и сложете във фурната за около петнадесет минути.

Сервирайте го топло, поръсено с магданоз и чаша бяло вино. Добър Апетит!подобни рецепти тук

5 12
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Силвия Николова
Страхотна рецепта. Дойдоха ни неочаквани гости и реших да сготвя твоята рецепта, получи се много добре. Всички много харесаха вечерята. Само, че нямах чушка, но и без нея стана супер.
1
0
Сия Рибагина
Сия Рибагина
24.01.2017 16:06
Много хубава рецепта, приготвям го по подобен начин и се получава страхотна вкусотия :)
1
1

Виж всички коментари или напиши такъв