Пиле жулиен с гъби и сметана

22/01/2017
Emilia Krumova
отEmilia KrumovaЧирак3732301
"Обяд за ценителите на вкусните гозби с пилешко месце "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
57 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо83 475
  • Преглеждания за месеца7567
  • Преглеждания за седмицата1426
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена57

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Всички продукти без гъбите нарежете на жулиени. В дълбок тиган Уок разтопете маслото. Запържете пилешкото филе подправено със сол и къри.

След това добавете чушката, гъбите нарязани на тънки филийки и пържете около три минути.

Към тях добавете краставичките и гответе още минута.

В друг тиган сложете зехтина и добавете топенето сирене и сметаната, разредете с малко топла вода, добавете подправките и разбърквайте внимателно около пет минути.

След това добавете тази смес в дълбокия тиган с пилето, разбъркайте до смесване на всички продукти.

Изсипете в йенска тенджера с капак и сложете във фурната за около петнадесет минути.

Сервирайте го топло, поръсено с магданоз и чаша бяло вино. Добър Апетит!подобни рецепти тук

5 15
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Десислава Гочева
Уникална е!!!! Цялото семейство си облизваше пръстите
0
0
Силвия Николова
Страхотна рецепта. Дойдоха ни неочаквани гости и реших да сготвя твоята рецепта, получи се много добре. Всички много харесаха вечерята. Само, че нямах чушка, но и без нея стана супер.
1
0
Emilia Krumova
Emilia Krumova
29.01.2017 22:47
Силвия , благодаря за доверието .
Наистина е сполучлива , вкусна и лесна за приготвяне .
1
0
Сия Рибагина
Сия Рибагина
24.01.2017 16:06
Много хубава рецепта, приготвям го по подобен начин и се получава страхотна вкусотия :)
1
1
Emilia Krumova
Emilia Krumova
24.01.2017 16:12
Сия благодаря , наистина топящ се в устата вкус : )
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв