Пълнени гъбки с топено сирене и кашкавал

23/01/2017
Dora Grozeva
отDora GrozevaПомощник Готвач102242231
"Докато бирата се изстуди, гъбите ще се изпекат до златисто - на това му се вика планиране "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 558
  • Преглеждания за месеца98
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От почистените гъби се отстраняват пънчетата.

Подреждат се в тавичка, намазана с масло. Гъбите се пълнят с масло, топено сирене и подправките.

Налива се водичка да покрие дъното.Поставя се във фурна на 200 градуса, докато гъбите потъмнеят.

Поръсват се с настърган кашкавал и се допича до златисто.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар