Пролетна супа с лапад и фиде

23/01/2017
ГАЛЯ ДУМАНОВА
отГАЛЯ ДУМАНОВАГотвач1749261
"Пролетните супи трябва да са такива, че да се погрижат за фигурата ни преди лятото и по възможност - много вкусни "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 318
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • лапад - 300 г
  • зелен лук - 3 стръка
  • пресен чесън - 1 стрък
  • чушки - 2 бр. червена
  • олио - 3 с.л.
  • яйца - 2 бр.
  • фиде - 1 шепа
  • оцет - 1 с.л.
  • черен пипер - 1 к.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Във вряща вода се слагат всички измити и нарязани зеленчуци, като предварително почистеният лапад се попарва за 1 минута.

Прибавяме олиото, фидето и останалите подправки, когато зеленчуците са полуготови.

Когато супата е готова правим застройка от разбитите яйца и оцет.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!