Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пролетна супа с лапад и фиде

Пролетна супа с лапад и фиде

ГАЛЯ ДУМАНОВАГАЛЯ ДУМАНОВА
Мастър Шеф
2261k3041k7
Пролетна супа с лапад и фиде
Снимка: ГАЛЯ ДУМАНОВА
1 / 2
23/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
6
"Пролетните супи трябва да са такива, че да се погрижат за фигурата ни преди лятото и по възможност - много вкусни"

Необходими Продукти

  • лапад - 300 г
  • зелен лук - 3 стръка
  • пресен чесън - 1 стрък
  • чушки - 2 бр. червена
  • олио - 3 с.л.
  • яйца - 2 бр.
  • фиде - 1 шепа
  • оцет - 1 с.л.
  • черен пипер - 1 к.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Във вряща вода се слагат всички измити и нарязани зеленчуци, като предварително почистеният лапад се попарва за 1 минута.

Прибавяме олиото, фидето и останалите подправки, когато зеленчуците са полуготови.

Когато супата е готова правим застройка от разбитите яйца и оцет.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: