Мини бутер банички

13/03/2012
magi yordanova
отmagi yordanovaНовак9961
"Запретнете ръкави и си пригответе сами вкусни банички, предимствата пред купешките са много и знаете какво има вътре Ето ви една прекрасна рецепта и хиляди пъти вече приготвена."
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо29 465
  • Преглеждания за месеца823
  • Преглеждания за седмицата364
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бутер тестото се размразява до непълна готовност и се разстила. Върху него се разпределя равномерно плънката, приготвена от млякото, натрошеното сирене, едното яйце и белтъка от другото, подправките.

Тестото се навива внимателно на не много стегнато руло, за да не излезе плънката. Нарязва се на парчета с дебелина приблизително 1 см.

Баничките се подреждат в суха ненамаслена тава, намазват се с отделения жълтък.

Пекат се в силно загрята фурна на 200-220С до зачервяване.подобни рецепти тук

5 16
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Веселина
Веселина
16.06.2013 11:07
Много хубави станаха! Всички вкъщи ги харесаха.Благодаря!
А ако имате проблем с нарязването на филийките, просто намокрете ножа.
0
0
Илма
Илма
14.03.2012 08:52
Правя ги същите,но добавям колбас,кисели краставички,маслини и кашкавал.Може и без тях.Стават наистина прекрасни!
0
1

Виж всички коментари или напиши такъв