Подлучен заек

23/01/2017
Ж Жечеваот Ж ЖечеваНовак
"Не се скъпете за лука, колкото повече, толкова по-вкусен ще е заекът "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо291
  • Преглеждания за месеца103
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Заекът се нарязва на порции и се запържва в олиото до златисто, след това се налива малко вода и месото се задушава.

Лукът се обелва и нарязва на едро, обелват се скилидките чесън и се прибавят към месото.

След като лукът омекне се добавя доматеното пюре и червения пипер, вари се още 10 минути и се подправя със солта и дафиновия лист.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар