Сладко-кисели камби на фурна

23/01/2017
"Толкова са вкусни, че се изяждат на мига и никога не ни остават достатъчно, за да ги консервираме "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 518
  • Преглеждания за месеца2958
  • Преглеждания за седмицата202
  • Рейтинг-
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • камби - 1 кг
  • сол
  • захар
  • олио
  • оцет
  • черен пипер - на зърна
  • чесън - скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Камбите се изтърбушват, измиват се и се редят в тава.

На всяко се слага по 1 ч.л. захар, 1 кафена лъжичка сол, 1 ч.л. оцет, 1 ч.л. олио, няколко зърна черен пипер и по 2 скилидки чесън. Пекат се 30 минути на 250 градуса.

Ако решите да ги направите за зимнина се слагат горещи в бурканчета с винт, обръщат се и се завиват да вакуумира капачката.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар