Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Супа от Бебриджа (Папуда)

Супа от Бебриджа (Папуда)

Супа от Бебриджа (Папуда)
Снимка: Ганка Николова Енчева
1 / 2
23/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4
"Боб чорба, но не каква да е! Опитайте и ще разберете за какво говорим"

Необходими Продукти

  • боб мунг - 500 г бебриджа
  • лук - 1 бр.
  • брашно - 2 с.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера слагаме вода да заври. През това време измиваме хубаво бебриджата.

Слагаме и нея в тенджерата. Прибавяме и на ситно нарязания лук.

Овкусяваме със сол. След като се свари правим запръжката. В тиган слагаме олио, брашно и червен пипер.

Запържва се и се слага в тенджерата. Оставя се още 10 минути да поври.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: