Друсан кебап

23/01/2017
Цветанка Цветанова
отЦветанка ЦветановаГотвач123431842
"И да не забравите да го друсате, защото само така е вкусен "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 938
  • Преглеждания за месеца64
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 кг
  • сол - на вкус
  • стар лук - 3 средни глави
  • черен пипер
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парчета.

В тигана се слага олио и се добавят парчетата месо.

Пържи се до омекване на месото, добавя се сол.

Накрая се слага лукът и се запържва още 5 мин, за да омекне.

Поръсва се с черен пипер.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!