Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Витаминозна Салата»Салата от печено цвекло

Салата от печено цвекло

Мина ДимитроваМина Димитрова
Мастър Шеф
5015k2k3k5
Салата от печено цвекло2 / 5
23/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
55 мин.
Порции
3
"Толкова вкусна и здравословна салата може да намерите само при нас"

Необходими Продукти

  • червено цвекло - 1 бр.
  • чесън - 4 - 5 скилидки
  • зехтин
  • балсамов оцет
  • сол
  • По желание
  • магданоз
  • орехи
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте цвеклото и го увийте в алуминиево фолио. Сложете го във фурната и го опечете до готовност.

След това обелете и нарежете на кубчета.

Скилидките чесън пресовайте с преса. Добавете сол, оцет и чесъна.

Разбъркайте и накрая полейте със зехтина.

По желание маже да гарнирате витаминозната салата със ситно нарязан магданоз или счукани орехи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: