Кисело зеле с яйца

23/01/2017
Анонимен
отАнонименНовак1529
"Вкусна селска манджа, рецептата за която се предава от майка на дъщеря "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо640
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително загрявате олиото в дълбок тиган. След това нарязвате киселото зеле, като не се отцежда или изстисква предварително.

Изсипва се в тигана и се пържи, докато не се изпари водата, пусната от зелето.

Разбърква се от време на време, за да не загори.

След като се изпари водата, се добавят петте яйца пак с разбъркване, но този път се бърка постоянно.

Изчаква се да се запържат яйцата. Добавя се сол на вкус при необходимост (в случай че зелето е предварително обезсолено).подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Mitiata
Mitiata
13.02.2018 00:23
Добавих и няколко гулии земна ябълка, много приятно допълнение към вкуса се получи! Добър апетит на тези които ще пробват рецептата!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв