Кисело зеле с яйца

23/01/2017
Магдалена
отМагдаленаНовак1529
"Вкусна селска манджа, рецептата за която се предава от майка на дъщеря "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо246
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително загрявате олиото в дълбок тиган. След това нарязвате киселото зеле, като не се отцежда или изстисква предварително.

Изсипва се в тигана и се пържи, докато не се изпари водата, пусната от зелето.

Разбърква се от време на време, за да не загори.

След като се изпари водата, се добавят петте яйца пак с разбъркване, но този път се бърка постоянно.

Изчаква се да се запържат яйцата. Добавя се сол на вкус при необходимост (в случай че зелето е предварително обезсолено).подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар