Пилешки рулца със спанак, чедър и моцарела

24/01/2017
ГЕРГАНА ЯНКОВАот ГЕРГАНА ЯНКОВАГотвач 2x
"Най-доброто пилешко руле е изяденото пилешко руле - кулинарна мъдрост "
Приготвяне20 мин.
Готвене75 мин.
Общо95 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо481
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете лука на ситно и моркова на малки кубчета. Задушете ги в силно нагорещена мазнина до пълното им омекване. Добавете към тях накълцания на ситно спанак, посолете, добавете черен пипер и задушете отново.

Сложете пилешките пържоли върху прозрачно фолио посолете и поръсете с черен пипер. Върху всяка пържола сложете по едно парче чедър, върху него сложете спаначената смес и накрая малки парченца моцарела.

Завийте всяка пържола по отделно на руло и фиксирайте краищата с клечка за зъби. Отвийте всяко руло с по 2 слайса прошуто.

Наредете в намаслена тавичка заедно с картофите /които предварително сте обелили, нарязали и овкусили с подправките/ и завийте с фолио.

Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 60 мин под фолио, след това го махнете и допечете за още 15 мин.подобни рецепти тук

5 10
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар