Салата Франкфурт с червено цвекло

24/01/2017
Emilia Krumova
отEmilia KrumovaЧирак3732301
"Имаме нова любима зимна салата и нямаме търпение да я споделим с вас "
Приготвяне20 мин.
Готвене5 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 640
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете бялата ряпа и моркова на ренде.

Обелете и нарежете цвеклото и лука на полумесеци.

Сварете яйцето и нарежете на кръгчета.

Смесете ряпата и моркова, овкусете с олио, оцет и сол и поставете на дъното на чиния.

Подредете ряпата, яйцето и маслените. Поръсете с Магданоз.

Добър Апетит ☺подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

marcheva14
marcheva14
07.08.2017 23:03
Здравей, Ели!
Хубава е рецептата и гласувах, защото ми хареса снимката, изглежда свежа салата, но след това прочетох как и какво се приготвя. Има някакво неуточнение относно цвеклото, консервирано ли е или е сварено предварително? На снимката изглежда , че е обработено предварително, невъзможно е да е сурово, нали така? Точно това липсва в рецептата, какво го правим това цвекло. Благодаря ти!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв