Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Витаминозна Салата»Салата Франкфурт с червено цвекло

Салата Франкфурт с червено цвекло

Emilia KrumovaEmilia Krumova
Чирак
37454166350
Салата Франкфурт с червено цвекло
Снимка: Emilia Krumova
4 / 5
24/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"Имаме нова любима зимна салата и нямаме търпение да я споделим с вас"

Необходими Продукти

  • бяла ряпа - 1 бр.
  • морков - 1 бр.
  • червено цвекло - 1 бр.
  • маслини - 6 бр.
  • яйце - 1 бр.
  • магданоз
  • червен лук
  • олио
  • оцет
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете бялата ряпа и моркова на ренде.

Обелете и нарежете цвеклото и лука на полумесеци.

Сварете яйцето и нарежете на кръгчета.

Смесете ряпата и моркова, овкусете с олио, оцет и сол и поставете на дъното на чиния.

Подредете ряпата, яйцето и маслените. Поръсете с Магданоз.

Добър Апетит ☺

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

marcheva14
marcheva14
Здравей, Ели!
Хубава е рецептата и гласувах, защото ми хареса снимката, изглежда свежа салата, но след това прочетох как и какво се приготвя. Има някакво неуточнение относно цвеклото, консервирано ли е или е сварено предварително? На снимката изглежда , че е обработено предварително, невъзможно е да е сурово, нали така? Точно това липсва в рецептата, какво го правим това цвекло. Благодаря ти!
07.08.2017 23:03