Разядка от аншоа и маслини

23/01/2017
RosMar
отRosMarПомощник Готвач10820380
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо153
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ако аншоата е солена, се натопява за няколко часа в студена вода, за да се обезсоли.

Обезсолената аншоа се нарежда в плоска чиния. Отгоре се покрива със ситно нарязания лук.

Ако нямате пресен лук, може да се използва стар лук 1 глава настъргана на едро ренде.

Най-отгоре се нареждат маслините. залива се с олиото и оцета и се посолява на вкус.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар