Крехки пържолки с топено сирене и гъби

25/01/2017
Рая Пешеваот Рая ПешеваНовак
"Магически вкусна комбинация, на която никога няма да се наситим "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 177
  • Преглеждания за месеца441
  • Преглеждания за седмицата43
  • Рейтинг4,5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измивате добре месото и го срязвате, но не до дъно, на филийки с дебелина около 1 см.

Отделно смесвате сол, зехтин, пипер, една лъжица горчица и лимоновия сок. Намазвате с маринатата месото и го оставяте на хладно за около един час.

След това във всеки резен поставяте резенче топено сирене, кашкавал и резенче гъбка. Местите месото в намазана с мазнина алуминиево фолио и го завивате така, че да не изтече получения сос по време на печенето.

Слагате пакетчето в тавичка и във фурната да се изпече за 60 мин. на загрята фурна на 220 градуса. След това може да разтворите фолиото и да го оставите да хване коричка отгоре.

Поднася се със свежа салата.

Бон апети!подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар