Пролетно агнешко

25/01/2017
Мария Гулековаот Мария ГулековаПомощник Готвач
"По-всяко време на годината може да се яде агнешко, но гергьовските агнета са най-вкусни "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции6-7
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо899
  • Преглеждания за месеца90
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на порционни парчета и го слагаме в тенджера, облято с вода да се вари докато омекне.

През това време нарязваме морковите, лука и чесъна на ситно. Запържваме ги в сгорещено олио.

Добавяме червения пипер и настърганите домати. Оставяме да се запържи добре и изсипваме при месото.

Почистваме спанака, измиваме го и го нарязваме на ситно. Изсипваме и него при месото. Добавяме подправките и солта и варим до готовност на спанака.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар