Макарони с гъби и моркови

26/01/2017
Янка Горанова
отЯнка ГорановаГотвач178142313
"Колкото и да ровите в чинията, месце няма да намерите, но е вкусно и ще ви хареса "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо277
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо слагаме да се сварят двата вида макаронени изделия /може да са различни видове или само един/, в тенджера със завряла вода, в която сме сложили щипка сол и малко олио. Като се сварят ги прецеждаме, измиваме и поставяме в голяма купа.

Праза се почиства и се реже на тънки кръгчета, гъбите се режат по дължина на филийки. Слагаме ги в уок тиган с малко олио да се запържат добре.

Добавяме и морковите и като са готови гъбите и морковите са омекнали, сваляме от котлона.

През това време макароните са изстинали, добавяме им лютеницата - може и повече от 6 супени лъжици, зависи как ги обичаме.

Добавяме и гъбите с моркова и разбъркваме всичко много добре.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар