Сладкиш с ябълки, канела и шоколад

26/01/2017
Мария Симоваот Мария СимоваПомощник Готвач
"Време е за сладкиш!"
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
17 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо22 474
  • Преглеждания за месеца4112
  • Преглеждания за седмицата202
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена17

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

За плънката обелете и почистете ябълките, нарежете ги на малки кубчета.

Смесвате брашното и канелата и овалвате кубчетата ябълки в тях. Добавяте ситно нарязания шоколад.

Отделно разбивате яйцата, захарта, олиото и киселото мляко. Прибавяте предварително смесените брашно, бакпулвер и ванилия.

Добавяте смесената плънка и разбърквате. Сипвате сместа в намаслена и поръсена с брашно тава (24 см).

Печете в предварително загрята фурна на 170 градуса за около 40-45 минути. Още топъл сладкишът се поръсва с пудра захар.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар