Бутерки със салам и кашкавал

26/01/2017
Ваня Георгиеваот Ваня ГеоргиеваМастър Шеф 3x
"Докато децата се разсънят, закуската станала готова! А вие си запишете рецептата "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 918
  • Преглеждания за месеца472
  • Преглеждания за седмицата115
  • Рейтинг4,3 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

  • бутер тесто - 1 пакет
  • колбаси - 200 г шпеков салам
  • кашкавал - 250 г
  • яйца - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изваждате тестото от опаковката, набрашнявате малко плота и леко го разпъвате с точилка.

Режете на триъгълници по-малки или по-големи - вие решавате колко големи искате да бъдат бутерките.

Отстрани режете на няколко места, както съм показала на снимката, а по средата редите по няколко кръгчета салам, а върху него ивица от кашкавал.

Завивате двата края, разбивате яйцето и намазвате отгоре всяка бутерка. Слагате да се изпекат в загрята фурна до златисто.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар