Пиле по пицарски

26/01/2017
Ани
отАниНовак65
"Най-сочното и ароматно пилешко, което сме опитвали - препоръчваме на всички!"
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
26 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо45 339
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена26

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрежете филетата на две, но не до край. Посолете и поръсете с черен пипер и от двете страни. Поръсете тавичката с половината зехтин и сложете пържолите.

Разделете доматеното пюре върху филетата, разделете и моцарелата, нарязана на лентички.

Най-накрая добавете нарязан на дребни кубчета кашкавал и останалия зехтин. Поръсете с босилек.

Печете на 200 градуса, първо покрито с фолио за 30 минути и още 20 за запичане на кашкавала.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Dessislava Zlateva
Dessislava Zlateva
21.02.2018 19:24
Изпробвах рецептата, страхотна е!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!