Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Зелена Салата»Зелена салата с пълнени маслини

Зелена салата с пълнени маслини

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
4111k1591k1
Зелена салата с пълнени маслини1 / 2
28/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
150 мин.
Общо
165 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • зелен фасул - 400 г консервиран
  • зелена салата - 2 бр. средно големи
  • маслини - 30 - 40 бр. обезкостени
  • червен лук - 2 глави
  • за пълнежа на маслините
  • лимон - 1/4 парче
  • сирене - 50 г
  • бадеми - 50 г
  • аншоа - 50 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме салатата.

Отцеждаме зеления фасул. Нарязваме лука на на кръгчета. Маслините се пълнят с продуктите (може да се вземат и готови напълнени маслини).

След това слагаме зеления фасул, лука и напълнените маслини в торбичка и добавяме марината от маслините. Затваряме торбичката и оставяме продуктите да престоят 1-2 часа.

Накъсваме салатата и я слагаме в широка купа, като изсипваме съдържанието от торбичката.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: