Катми по родопски - от с.Родопи

23/03/2012
tianka
отtiankaНовак1
"Тези катми идват от с.Родопи и се приготвят по безотказна родопска рецепта предавана от поколения българи."
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции25-30 бр.
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо55 210
  • Преглеждания за месеца377
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В леко затоплено мляко, прибавяме маята, яйцата, олиото и солта. Разбъркваме добре, прибавяме брашното малко по-малко.

Тестото трябва да тече от черпака като средно гъста каша. Оставяме да втаса, и почваме да печем в/у сач или тефлонов тиган (за мен разлика няма).

Мажем от горе с масло.подобни рецепти тук

5 17
4 11
3 7
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

коцето
коцето
11.09.2014 21:05
Разликата наистина е огромна а и сача се маже с кромид лук и разреден с вода жълтък
0
0
Филипа
Филипа
24.08.2013 09:54
Разликата е огромна,особено ако сача е глинен!
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв