Хрупкав паниран патладжан

27/01/2017
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф102912359573
"Гледаме този хрупкав патладжан и отсега си знаем, че бирата хич няма да ни стигне Ще го пазите ли, докато отидем да още "
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 170
  • Преглеждания за месеца121
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате патладжана по дължина, осолявате го и оставяте да му излезе черната вода, след което го изцеждате хубаво.

Разбивате яйцата и започвате да го панирате като първо потапяте всяко парче в брашно, изтупвате хубаво да падне излишното и потапяте в яйцата и на края обилно овалвате в сухата панировка.

Пържите в загрято олио до златисто.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар