Селски гювеч с пилешки дробчета

28/01/2017
ГЕРГАНА ЯНКОВА
отГЕРГАНА ЯНКОВАИноватор2723354952
"Никой не може да устои на селските вкусотии, повярвайте ни - никой "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 991
  • Преглеждания за месеца70
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо почистваме, измиваме пилешките дробчета и ги слагаме да врат във вода 10 минути. После нарязваме лука на ситно и слагаме в мазнина да се задуши.

След като е готов лукът, добавяме двата вида чушки, нарязани на малки парчета. След като и те са готови, добавяме доматите. Накрая слагаме ориза и подправките.

Задушаваме всичко и изсипваме в тавичка за печене. Добавяме дробчетата и наливаме 3 чаени чаши топла вода и разбъркваме. Слагаме в загрята фурна и печем до готовност.подобни рецепти тук

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар