Супа от агнешки чревца с прясно мляко

28/01/2017
Фати Камберова
отФати КамбероваПомощник Готвач96379082
"Една уникална чорба, която не само ще ви насити, но ще ви сгрее и сърцето "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 125
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме кромида на ситно, целина и заедно с настъргания морков ги запържваме в мазнина. Добавяме почистените и измити чревца и доливаме прясното мляко. Овкусяваме със сол на вкус и оставяме да се сварят чревцата. След като са сварени чревцата, ги изваждаме и нарязваме на малки парченца.

Връщаме нарязаните чревца в бульона и прибавяме фидето. Когато фидето е сварено, в купичка запържваме маслото и червения пипер и на тънка струйка прибавяме към бульона.

В купичка разбиваме яйцето с 3-4 капки оцет и малко сол и на тънка струйка прибавяме към охладената супа. Готовата супа поръсваме с черен пипер! Добър апетит!подобни рецепти тук

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар