Лесни и бързи гофрети

29/01/2017
"Гофретникът не е достатъчен, трябва да уцелите и точните съставки, за да зарадвате семейството си с най-вкусните и хрупкави гофрети "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции15
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 724
  • Преглеждания за месеца310
  • Преглеждания за седмицата44
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • яйца - 2 бр.
  • брашно - 2 ч.ч.
  • прясно мляко - 1 и 1/3 ч.ч.
  • олио - 1/2 ч.ч.
  • захар - 1 с.л.
  • бакпулвер - 4 ч. л.
  • сол - 1/4 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата в голяма купа. Постепенно добавяйте прясното мляко, брашното, олиото, захарта, бакпулвера и солта. Бъркайте до получаване на хомогенна смес.

Предварително загрейте уреда за гофрети. Изсипете в него 2/3 от сместа и печете 5 минути.

Времето можете да променяте в зависимост от личната преценка и мощността на гофретника.

Така се процедира с останалата част от сместа.

Готовите гофрети поднесете с заливка от разтопен шоколад, топинг, сладко, сметана, пудра захар и т.н.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар