Кремсупа от пащърнак и картофи

29/01/2017
Полинаот ПолинаНовак
"Супа за душата - с нежен вкус и неустоим аромат!"
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо295
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците се се измиват добре, нарязват се на едри парчета и се слагат в голяма тенджера с вода на котлона да заврат. Когато заври, добавяме сол на вкус.

След като омекнат достатъчно, се свалят от котлона. Изчаква се малко да поизстине и с помощта на пасатор се пасират зеленчуците, по желание може да отлеете малко вода, за да ви стане по гъста супата.

Добавяме черен пипер на вкус и пресен магданоз.

Преди сервиране може да подправим със зехтин, ароматизиран, или в зимния период със запържен бекон на ситно нарязан.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар