Пуешка яхнийка с лук

30/01/2017
"Почти като пилешката, но някак по-богата, по-ароматна, по-вкусна "
Приготвяне35 мин.
Готвене70 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо270
  • Преглеждания за месеца109
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • пуешко месо - 3 бутчета
  • лук - 3 средни глави
  • олио - 2 с.л.
  • червен пипер - 1 с.л.
  • подправки - чубрица, магданоз, сол, черен пипер
  • вода - колкото да се покрият бутчетата

Начин на приготвяне

Бутчетата ги сваряваме в подсолена вода за около час. Нарязваме лука на полумесеци, обезкостяваме сварените пуешки бутчета. Нарязваме и магданоза едро.

Лука запържваме леко. В бульона, в който сме варили бутчетата, слагаме месото, запържения лук.

Добавяме червения пипер и чубрицата, черния пипер и магданоза.

Бульонът трябва само да покрие месото и лука. Оставяме да ври на бавен огън за около половин час.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар