Пилешко филе с ливанска марината

30/01/2017
Dayana Daud
отDayana DaudНовак7411
"С нашата марината всеки може да приготви вкусно филе "
Приготвяне60 мин.
Готвене30 мин.
Общо90 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо910
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. В купа се смесват киселото мляко, зехтинът, лимоновият сок, канелата, сумакът, солта, черният пипер и смачканият чесън. Разбърква се до еднородна смес.

2. Пилешкото филе се нарязва на парчета и се залива с получената марината. Оставя се да престои в продължение на поне час.

3. Филенцата се изваждат от маринатата, редят се върху хартия за печене и се слагат да се пекат за тридесетина минути на 240 градуса или до готовност на месото.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!