Супа от патица с гъби

17/03/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваИноватор9049293
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 446
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете патешкото да се свари. Извадете месото, обезкостете го и прецедете бульона.

В тенджера загрейте 2-3 с.л. масло и запържете ситно нарязаните лук, моркови, чушки и след тях почистените гъби.

Щом леко омекнат, добавете червения пипер и долейте прецедения патешки бульон. Добавете патешкото и оставете да къкри за 15 минути.

Прибавете сол и черен пипер на вкус и свалете от котлона. Застройте супата с разбитите жълтъци и сметана.

Добавете накълцан магданоз и поднесете топла.подобни рецепти тук

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар