Гъста супа от бакла и чесън

30/01/2017
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф104812429933
"Имате ли си любима зимна супа? Да знаете, че вече имате "
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо550
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зърната на баклата, ако са прясно набрани, първо се пускат във вряща солена вода за около пет минути, след което се вадят и се охлаждат на студена течаща вода.

Ако използвате консервирана бакла направо я слагате при лука, който сте запържили.

Добавяте лъжица червен пипер и сипвате вода, оставяте така да покъкри, след което прибавяте измития ориз и чесъна, който е на скилидки.

Овкусявате с подправки и варите до сваряването на ориза.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар