Пилешки бутчета с ориз и зеленчуци

30/01/2017
Yuliya Kenderlieva
отYuliya KenderlievaНовак23128
"Знаем толкова рецепти за пиле с ориз и всичките са ни хубави "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо387
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измивате бутчетата и почиствате ориза. Подреждате ги в тава. След това нарязвате морковите на кубчета, а може и да ги рендосате на едро.

Почиствате и нарязвате гъбите. Осолявате бутчетата и ги поръсвате с черния пипер. Слагате и по няколко резенчета масло върху всяко бутче.

След това прибавяте олио и 2-3 чаени чаши вода. Печете на 200 градуса, докато бутчетата придобият хрупкава коричка.

По време на готвене следете водата да не ви изври и при необходимост прибавете.

Накрая по желание може да прибавите и накълцан магданоз.подобни рецепти тук

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар