Пълнени домати

31/01/2017
Румяна милчева
отРумяна милчеваЧирак1301237
"Ей така, за да ви се отвори апетит и да си изпиете аперитива с удоволствие - пълнени домати "
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 142
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука, пушеното месо и гъбите на много ситно. Слагаме ги да се запържат хубаво. Доматите ги изрязваме, така че отгоре да остане капаче и ги издълбаваме. Поръсваме с малко сол и ги обръщаме наобратно, за да излезе водата.

Пълним всеки домат с плънката до половината или малко повече, но не догоре, за да има място за яйцето. Слагаме ги върху намаслена тава и чукваме по едно яйце.

Слагаме ги да се пекат в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30 минути.
Изваждаме, поръсваме с магданоз и може да сервираме.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар