Златен дамар

31/01/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40714101
Приготвяне35 мин.
Готвене60 мин.
Общо95 мин.
Порции4-6 порции
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо108
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подсолена вода сваряваме шкембето и езика, докато омекнат. След като се сварят и охладят ги нарязваме на кубчета.

Чесъна нарязваме на ситно.

В подходящ съд разтопяваме маслото и изпържваме шкембето и езика. Овкусяваме ги с вегетата, солта и черния пипер. Добавяме и чесъна, гъбения бульон и оставяме да се вари за 5-10 мин.

След това добавяме нарязаните на ивици гъби и кисели краставички. Оставяме ястието да се вари до готовност.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар