Свински пържоли с прясно мляко, гъби и вино

01/02/2017
Натали Тихова
отНатали ТиховаЧирак1042311
"Още на свински пържоли отидохме за тефтера с любими рецепти. Веднага записваме "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 589
  • Преглеждания за месеца344
  • Преглеждания за седмицата47
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме в тава пържолите, овкусени със сол, черен пипер и чубрица и добре намазани с чесъна. Наливаме виното и олиото, слагаме да се пекат на 200 градуса във фурната.

През това време в тиган слагаме кравето масло и измитите и нарязани не много ситно гъби, овкусени с сол, черен пипер, чубрица и магданоз. Оставяме ги да поврат 10 минути на тих огън.

Добавяме брашното и прясното мляко, а ако е много гъсто, добавете още мляко или вода. Получения сос изливаме в тавата при пържолите и печем за около 1 час на 180-200 градусаподобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар