Разядка с извара и чесън

01/02/2017
"Най-бързата разядка, подходяща за всяко питие и повод "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 393
  • Преглеждания за месеца124
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • извара - 500 г
  • яйца - 2 бр.
  • масло - 100 г
  • кашкавал - 200 г
  • червен пипер
  • чесън - 1/2 глава
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В нагорещен тиган слагаме маслото, към него добавяме изварата и разбъркваме до получаване на еднородна смес. Добавяме кашкавала и яйцата, оставяме на котлона до готовност, като периодично разбъркваме.

Ако изварата не е осолена, когато яденето е готово, добавяме сол и наситнените скилидки чесън. Слагаме я подходяща чиния и овкусяваме с червен пипер.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар