Разядка с извара и чесън

01/02/2017
Иринаот ИринаНовак
"Най-бързата разядка, подходяща за всяко питие и повод "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 637
  • Преглеждания за месеца336
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В нагорещен тиган слагаме маслото, към него добавяме изварата и разбъркваме до получаване на еднородна смес. Добавяме кашкавала и яйцата, оставяме на котлона до готовност, като периодично разбъркваме.

Ако изварата не е осолена, когато яденето е готово, добавяме сол и наситнените скилидки чесън. Слагаме я подходяща чиния и овкусяваме с червен пипер.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар