Яйчена торта

01/02/2017
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо121
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първия блат го правим от 4 яйца, кетчупа и сол на вкус. Разбъркваме много хубаво. Загряваме тигана с малко мазнина и изсипваме да се пържи на по-слаб огън от двете страни до готовност, покрито отгоре с капак.

Когато е готово, го изсипете в голямо плато или чиния, каквото имате .
Приготвяме соса от чесън, който е нарязан много ситно, майонезата, сиренето, черен пипер и ситно нарязан копър.

Разбъркваме много хубаво и слагаме половината от сместа върху блата, като намажем хубаво на всякъде.

Приготвяме и вторият блат, като слагаме 4 яйца и соевият сос, отново разбиваме хубаво и слагаме да се пържи отново под капак.

Когато е готов, го слагаме отгори и пак мажем със соса. Приготвяме и третият блат от 4 яйца, ситно нарязан магданоз и сол. Отново разбиваме и пържим, като сложим капака.

Когато е готов, го слагаме най-отгоре, оставяме малко да се охлади и сервираме.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар