Телешки дроб по механджийски

01/02/2017
Анелия Цонева
отАнелия ЦоневаПомощник Готвач86175161
"Така е, ще преглъщате гладно, докато не си приготвите такива дробчета сами вкъщи "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 573
  • Преглеждания за месеца296
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прочистете чушката и лука и ги нарежете. Лука нарежете на полумесеци, чушката на къси лентички, а моркова на кръгчета. Дроба, след като сте изплакнали добре със студена вода, нарежете на средни парчета.

В подходящ съд загрейте олиото и запържете дроба до пълна готовност. Телешкият дроб се пържи малко повече от свинския. След като е готов го извадете с решетъчна лъжица и посолете и подправете с пипер.

В останалата мазнина запържете зеленчуците и когато са готови добавете при непекъснато бъркане пушения червен пипер. Върнете дроба в тенджерката и разбъркайте добре.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар