Рибен хайвер с грис

19/03/2012
фифи
отфифиНовак
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 124
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте вода в съд на котлона и на тънка струя сипете гриса. Бъркайте, докато се сгъсти и добавете доматеното пюре. Оставете да се охлади.

Раздробете рибата и я сипете при охладения грис заедно с нарязаните маслини. Пасирайте сместа и постепенно долейте зехтина или олиото заедно с мазнината от рибената консерва.

Добавете подправките, магданоза и прясно изцеден лимонов сок към разбития хайвер. Пасирайте за кратко и поднесете в чинийки или върху препечени филийки или сухари.подобни рецепти тук

5 4
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!