Крем-супа от карфиол и аспержи

01/02/2017
Tania Rusenovaот Tania RusenovaПомощник Готвач
"Радост за очите, наслада за небцето и истински балсам за стомаха "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо108
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се почиства от зелените листа, накъсваме на букетчета и поставяме във вода.

Аспержите почистваме и нарязваме на дребни парчета и ги поставяме при карфиола да се варят.

Готовите зеленчуци се пасират. В друга тенджера сгорещете олио, слагаме брашното и изпържваме.

Върху запръжката изсипваме пасираните зеленчуци.Варим докато супата се сгъсти.

Посоляваме според вашия вкус и подправяме с босилек.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар