Панирани броколи с топено сирене

02/02/2017
"Кой е казал, че мъжете не обичат броколи? А опитахте ли да ги панирате и да ги поднесете с бира? Гарантиран резултат "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо700
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • броколи - 500 г
  • сол
  • брашно - 3 - 4 с.л.
  • галета - 3 - 4 с.л.
  • яйца - 1 - 2 бр.
  • Олио
  • Топено сирене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накъсваме броколите на розички. В една тенджера оставяме вода да заври, прибавяме и 1 ч.л. сол и пускаме броколите за 2-3 мин да омекнат малко, изваждаме ги след това и ги слагаме под студена вода.

В една купа разбиваме двете яйца. В други две изсипваме брашното и галета. Овалваме първо брашно, след това яйце и накрая в галета.

Пържим в силно сгорещено олио до порозовяване. Вадим върху кухненска хартия, за да се отцедят. Сервират се в чиния с настъргано отгоре топено сирене.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар