Пълнени чушки с кайма и чесън

02/02/2017
Десислава Дончеваот Десислава ДончеваПомощник Готвач
"Ако чушките ви се струват двойно по-вкусни и ароматни, значи със сигурност са приготвени по тази рецепта "
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо99
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесваме в купа каймата, ориза, ситно нарязания лук, магданоз и чесън, обелените и нарязани на малки кубчета домати, сол и черен пипер на вкус.

Всяка чушка се цепва в долният край, за да влиза течност при печенето. Пълнят се с каймата и се топят в брашно откъм отвора.

Подреждат се в тавичка намазана с част от олиото. Чушките се намазват с останалата част от олиото, заливат се с 1 ч.чаша гореща вода.

Пекат се на 200 градуса в началото като после се намалява на 150 градуса. Когато се запекат от едната страна се обръщат.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар