Желирано агнешко бутче

02/02/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40714101
"Нарязвате агнешкото на тънки филийки и ... не го давате на никого, защото е тооолкова вкусно "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции2-4 порции
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо297
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме водата да заври и добавяме сол. Към нея добавяме нарязания на едри парчета лук, нарязаните моркови и целина.

Изчистваме агнешкото бутче и го слагаме във врящия зеленчуков бульон. Оставяме да се вари до готовност на месото. Когато е готово, го изваждаме и оставяме да се охлади.

През това време прецеждаме бульона и взимаме 1 ч.ч. от него. Добавяме и предварително разтворения желатин и лимоновия сок. Разбъркваме добре и оставяме сместа да се желира.

В порционна чиния слагаме от бутчето, нарязано на тънки филии и от желето, нарязано на кубчета.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар