Крем от тиква с орехи и канела

02/02/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaИноватор464526441
"За всяка тиква е въпрос на чест да бъде превърната в този вкусен крем "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 598
  • Преглеждания за месеца5433
  • Преглеждания за седмицата1185
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквата се нарязва на парчета. Поръсва се с 5 с.л от захарта и се пече в загрята на 160 градуса фурна до готовност. Вадим я от съда и я пасираме. Загряваме млякото с останалата захар докато се разтопи.

Прибавяме сместа от тиквата и оставяме за кратко време да покъкри. Смесваме яйцето с царевичното нишесте и ванилията и него прибавяме към останалата смес.

Бърка се, докато се сгъсти. Поставя се в чаши и отгоре се гарнира с орехите и канелата.подобни рецепти тук

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар