Сафрид с червени домати

02/02/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40714101
"Ако сте начинаещ кулинар и обичате риба, това е точната рецепта за вас "
Приготвяне30 мин.
Готвене70 мин.
Общо100 мин.
Порции1-2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо540
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • сафрид - 500 г
  • домати - 5 - 6 бр. червени
  • вино - 1 ч.ч.
  • олио - 1 к.ч.
  • лимонов сок - сок от 1 лимон
  • черен пипер
  • сол
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и изчистваме сафрида. След това го нареждаме в плитка тенджера. Отгоре слагаме предварителна обелените и нарязани домати.

Добавяме виното, олиото и лимоновия сок. Подправяме ястието със сол и черен пипер и го слагаме да се вари на тих огън около 60 мин.

Когато ястието е готово, го поръсваме със ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар