Шакшука със сирене

Ели НиколаеваЕли Николаева
Новак
2212237128
02/02/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3
"Уж само яйца и зеленчуци, а такава вкусотия, че пръстите да си оближеш"

Необходими Продукти

  • лук - 3 средни глави
  • чушки - 3 бр. червени
  • чушки - 3 бр. зелени
  • домати - 500 мл
  • яйца - 6 бр.
  • сирене - 100 г
  • магданоз - 1/2 връзка
  • сол - на вкус
  • подправки - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на полумесец и се задушава.

Прибавят се нарязаните чушки и доматите.

Като доматите се сварят, се прибавят яйцата и се похлупва тиганът.

След като яйцата са готови, поръсвате шакшуката със сиренето и магданоза.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: