Гълъби по манастирски

03/02/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40614101
"Първо сгответе гълъбите, пък после ще видим с каква салата точно да ги поднесем "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции1-2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо184
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и почистваме гълъбите. Подправяме ги със сол и черен пипер отвън и отвътре.

Изпържваме ги в олио, като ги обръщаме от всички страни, за да се изпържат добре.

Към тях добавяме и лукчетата и ситно нарязаните гъби. Добавяме 1 ч.ч. гореща вода и оставяме ястието да се готви под капак на слаб огън до готовност.

По желание поднасяме ястието, аранжирано със зеленийки.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар